Zajímavé články
Kategorie: Masová jídla
Jak připravit Mořské plody s tatarskou omáčkou, recept

Jak připravit Mořské plody s tatarskou omáčkou, recept

0

Potřebné produkty pro přípravu pokrmu pro šest osob: 24 velkých krevet, 24 velkých mušlí, dvanáct skořápek "Saint-Jacques", celer, tři plátky ananasu, jeden litr pikantního ...

ČTĚTE VÍCE +
Vaničky s ančovičkami v oleji, recept

Vaničky s ančovičkami v oleji, recept

0

Surovinami, které budete potřebovat na přípravu osmi vaniček, jsou: na koláč - sto gramů mouky, padesát gramů másla, jednu špetku solivarské soli; pro zálivku - třicet gramů ...

ČTĚTE VÍCE +
Štika na másle recept, recept, příprava

Štika na másle recept, recept, příprava

0

Chcete-li připravit tento pokrm pro šest osob, připravte si: asi tři libry čištěného, štíhlého štičího masa, šest syrových vajec, sto gramů zelené olivy, petržel, dva litry vody, ...

ČTĚTE VÍCE +
Houbový koláč s hovězím masem

Houbový koláč s hovězím masem

0

Když je počasí chladnější a my bychom nejraději zůstali celý den pod peřinou, je vhodné uvařit si k obědu něco teplého a chutného. Zapněte si příjemnou hudbu a pusťte se do toho. ...

ČTĚTE VÍCE +
Nejlepší recept na Tatarský biftek

Nejlepší recept na Tatarský biftek

0

Vynikající pochutinou na topinky je tatarský biftek z hovězí svíčkové. Chystáte posezení s přáteli? Připravte jim topinky s pravým tatarákem a určitě sklidíte velkou pochvalu. ...

ČTĚTE VÍCE +
Hledat