Suroviny pro čtyři osoby: čtyři velké broskve, 125 g meruněk, 250 g jahod, jedna velká hruška, 250 g malin, 50 […]
Rubrika: Bezmasá jídla
Pro vaření pokrmu pro čtyři osoby potřebujete: 350 g hovězího masa, 30 gramů řepy, 60 g mrkve, 30 g cibule, […]
Švestková povidla jsou prostě klasika a rozhodně by neměla chybět v žádné domácnosti. Jsou oblíbená nejen jako přísada do moučníků, […]
Vařit dietně může vypadat jako velký problém, ale když do toho člověk trošku spadne, tak zjistí, že to vlastně vůbec […]
Česko je národ houbařů, o tom není sporu. Mnohokrát už strávníci ani neví, co s nimi. Příprava hub nemusí být […]
Postup přípravy rýžového salátu Ve slané vodě uvaříme rýži a vysypeme ji do mísy. Ještě teplou ji promícháme se 3 […]
Ovesná kaše, jinak také nazývána snídaně šampionů. Někteří z nás si jí prostě zamilovali po prvním soustu, někteří jí na […]
Chutná vám nebo vaší rodině oblíbený sýr Lučina? A víte, že se dá tahle pochoutka vyrobit i doma? A vyjde […]
Svět jde kupředu a životní styl mnohých z nás se začíná rok od roku měnit. Svět ovládl fenomén zdravého životního […]
Sušené potraviny, jak ovoce, tak i zelenina patří k nejstarším vynálezům lidstva. Sušené plodiny mají výbornou trvanlivost a na rozdíl od […]